HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hani'de

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hani'de

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Hüseyin Yılmaz, partisinin Hani ilçe teşkilatını ziyaret etti.

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Hani ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe teşkilatı yöneticileri ve partili üyelerle bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Muzaffer Karavil Hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, önemli mesajlar verildi.

 

Daha sonra konuşan HÜDA PAR Kurucu Başkanı Hüseyin Yılmaz ,"Bizim önceliğimiz her şeyden önce insanların imanını kurtarmak, İslam ile bütünleşmesini sağlamaktır. Biz herhangi bir partinin oylarını bölmüyor bilakis başka partilerde mevcut olan emanet oylarımızı geri istiyoruz." dedi.

 

Bölgede HÜDA PAR'a ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirten Yılmaz, "Ziyaret ekiplerimizle geceli gündüzlü ziyaretler gerçekleştirerek kapısı çalınmadık hiç bir ev bırakmadan bütün insanlara ellerimizi uzatacağız. Köy köy dolaşarak halkın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz." dedi.

 

"Daha önce kendilerini temsil eden bir partinin olmayışından dolayı oy kullanmayan yüzde 20'ye yakın bir halk kitlesi var, HÜDA PAR olarak bu insanların umudu olup beklentilerine cevap vereceğiz." diyen Yılmaz, Hani'de umutlu olduklarını belirterek "Şimdiye kadar denenmemiş, kredisi tükenmemiş, halkın güvenini kazanmış tek parti HÜDA PAR'dır. Kendimize güveniyor ve inanıyoruz ki, biz bu halka hizmete adayız." şeklinde konuştu.
Toplantı Nihat Çam hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle son buldu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler