HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir: Başarı için bütün yolları meşru görmeyiz

HÜDA PAR Bursa İl Gençlik Kolları tarafından "Gençlik Şöleni" kapsamında Merkez Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Parkı’nda düzenlenen etkinlik, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir'in katılımıyla gerçekleşti.

Sabah kahvaltısıyla başlayan program, HÜDA PAR Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Söğüt'ün selamlama konuşmasıyla devam etti.


Programa konuşmacı olarak katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir etkinliğe katılan gençlere bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR'ın temel amacının; toplumda adaletin hâkim olması olduğunu söyleyen İmir, insanların huzur içerisinde yaşayabilmesi ve haklının hakkını alabildiği, haksızın uğradığı zulmü engellemesi için bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

"Harama bulaşarak başarıyı elde etmeyi meşru görmeyiz"

HÜDA PAR'ın temel gayesinin Rabbimizin yaradış gayesine uygun bir yaşam sürdürmek olduğunu belirten İmir, "Adaletli bir toplumda Allah'ın bize yüklediği sorumlulukları çok daha sağlıklı bir şekilde yerine getirebiliriz. Partimizin en öncelikli hedefi toplumda adaletin hakim olmasıdır. HÜDA PAR'ı diğer siyasi partilerden ayıran temel bir ölçüsü vardır. HÜDA PAR başarı elde etmek için bütün yolları meşru ve mübah görmez. Bizim temel esasımız İslami ölçülerdir. Hiçbir zaman harama bulaşarak başarıyı elde etmeyi meşru görmeyiz. Seçim sürecinde HÜDA PAR'ın ortaya koyduğu bu anlayış, ciddi anlamda tartışıldı ve tartışılması toplum tarafından HÜDA PAR'ın daha iyi anlaşılmasını sağladı." dedi.

"Türkiye'de ahlaklı siyaset nasıl yapılır ortaya koyacağız"

İmir, "Milletvekillerimizin Meclis'e girmesiyle inşallah bu çizgimizi daha iyi muhafaza ederek toplumda Müslümanca bir siyasetin nasıl yapılması gerektiğini bütün kamuoyunun önünde ortaya koyacağız. Türkiye'de HÜDA PAR'ın ortaya koyduğu siyasete ciddi anlamda ihtiyaç vardır. Çünkü çıkar odaklı siyasetler toplumda haksızlıkları, zulmü, israfı, yolsuzluğu ve yoksulluğu her geçen gün artırdı. Helal-haram sınırlarına dikkat ederek İslami ölçüde yapılacak siyasette toplumun çok ciddi şekilde ihtiyacı vardır. Tüm Türkiye'de yaptığımız yaz şenliklerinde temel bir tema belirledik. Ahlaklı bir siyaset yürütebilmek... İnşallah Türkiye'de ahlaklı siyaset nasıl yapılır ortaya koyacağız." şeklinde konuştu.

Etkinlik, bilgi yarışması halat çekme, yumurta, çuval yarışmalarından sonra yapılan halay ile son buldu.

Programa, HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Cemil Genç, çevre il ve ilçe başkanları ile çok sayıda genç katıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.