HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Siyonist diplomatların gidişi olsun, dönüşleri olmasın

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Siyonist diplomatların gidişi olsun, dönüşleri olmasın

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin; siyonist elçilerin çekilmesi kararının, meydanlara dökülen halkın göstermiş olduğu tepkinin sonucu olduğunu belirtti.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, siyonist işgalcilerin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü bombardımanı telin etmek amacıyla konsolosluk önünde yoğun katılımla yürüyüş düzenledi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camii önünde toplanan kalabalık; Filistin ve HAMAS lehine, işgal rejimi aleyhine sloganlar atarak siyonist konsolosluğa yürüdü.


HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin, siyonist konsolosluk önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

"Aksa Tufanı hareketi ile MOSSAD ve israilin yenilmezliği, demir kubbe ve tüm efsanesi çökmüştür"

Sözlerine; Filistin'i, Gazze'yi, direnişi, Kudüs'ü, Mescid-i Aksa'yı, HAMAS'ı ve direnişin tüm cephelerini selamlayarak başlayarak Şahin, "7 Ekim sabahı itibariyle tam 13 gün gün önce direniş grupları Aksa Tufanıyla bir operasyon başlattı. Bu operasyon ile sözüm ona yerleşimci dedikleri işgalci güçleri kovaladı. İşgal altındaki topraklarda yer alan israile ait karakolları bastı, askerleri öldürdü ve birçok komutanı esir aldı; elhamdülillah. Aksa Tufanı hareketi ile MOSSAD ve israilin yenilmezliği, demir kubbe ve tüm efsanesi çökmüştür. Bunu gören israil terör rejimi ve batılı ortakları büyük bir korkuya kapıldılar. Bu korkuya kapılmalarında haklıydılar çünkü direniş erleri ayağa kalkmıştı." dedi.

"Bu karar (siyonist elçilerin çekilmesi) meydanlara dökülen halkımızın göstermiş olduğu tepkinin sonucudur"1.png

1-001.png

Şahin, sözlerinin devamında; "Açıkça siyonizm ve haçlı ittifakı söz konusu; bunun karşısında ümmet bir olacaktır inşallah. Bugün akşam itibariyle siyonist israil rejimi, Türkiye başta olmak üzere bölge ülkelerinden bütün diplomatlarını ve büyükelçiliği çekme kararı aldı. Bu karar, meydanlara dökülen halkımızın göstermiş olduğu tepkinin sonucudur. Bu siyonist çetenin gidişleri olsun, dönüşleri olmasın. Sadece gidişleri değil, bu terör yuvalarının inşallah bir daha dönmemek üzere ve terör rejiminde bütün ilişkiler kesilinceye kadar devam edecektir. İnşallah direniş cephesinden her gün zafer haberleri duyacağız. Çünkü Rabbimiz; 'Zalimler nasıl bir inkılapla devrileceklerini yakında göreceklerdir. Eğer inanıyorsanız üstün gelecek olan sizlersiniz.' buyuruyor. Zafer inanlarındır inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.