HÜDA PAR Genel Başkanı Bağatır'ın taziyesinde

HÜDA PAR Genel Başkanı Bağatır'ın taziyesinde

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı avukat Zekeriya Yapıcıoğlu ve parti yöneticileri, hayatını kaybeden HÜDA PAR Beşiri İlçe İdare Kurulu Üyesi Mehmet Ğıyas Bağatır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

BATMAN - HÜDA PAR Genel Başkanı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu ve parti yöneticileri, geçtiğimiz Cuma günü tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybeden kanser hastası HÜDA PAR Beşiri İlçe İdare Kurulu Üyesi Mehmet Ğıyas Bağatır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Parti GİK Üyesi avukat Ahmet Erkul, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök ve kalabalık bir heyet Mehmet Ğıyas Bağatır'ın taziyesinde hazır bulundu.

 

Uzun süredir tedavi görmekte olan Bağatır, kısa süre önce Ankara Numune Hastanesinde beyin ameliyatı olmuştu. Ameliyat olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bağatır, hayatını kaybetmişti.

 

Taziye ziyaretinde hayatını kaybeden merhumun ailesine sabır duası ve tesellide bulunan HÜDA-PAR Genel Başkanı ve beraberindeki heyet, taziye ziyaretinin ardından oradan ayrıldı. (Kenan Önder - İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.