HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam Erbil'de ziyaretlerine devam ediyor

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam Erbil'de ziyaretlerine devam ediyor

​Erbil'de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Irak İslam Partisi Kurucu Başkanı ve Irak eski Cumhurbaşkanlarından Prof. Dr. Muhsin Abdulhamid'i ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de (Hewler) temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam, Irak İslam Partisi Kurucu Başkanı ve Irak eski Cumhurbaşkanlarından Prof. Dr. Muhsin Abdulhamid'i ziyaret etti.

Prof. Dr. Muhsin Abdulhamid, Sağlam ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR'a çalışmalarında başarılar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam ise Prof. Dr. Muhsin Abdulhamid'e parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette; Kürd halkının durumu, İslam ümmetinin yaşadığı sorun ve sıkıntılar ile emperyalistlerin İslam coğrafyasındaki etkisi konuşuldu.

HÜDA PAR olarak amaçlarının Kürd, Türk, Arap tüm halkların birlikte kardeşçe ve barış içinde yaşamalarına katkı sunmak olduğunu belirten Sağlam, bunun için çalıştıklarını, ümmetin ancak vahdette buluşarak huzur ve barışı elde edebileceklerini kaydetti.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette Prof. Dr. Muhsin Abdulhamid, HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'a farklı alanlarda kaleme aldığı eserlerinden bir set hediye etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.