HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam oyunu kullandı

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam oyunu kullandı

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Diyarbakır’da kullanan HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesine bağlı Ahmed-i Hani Anadolu Lisesinde saat 11.30'da oyunu kullandı.

Sağlam, beraberindeki partili heyetle geldiği Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi 2166 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada sandık görevlileriyle selamlaşan Sağlam, sandık görevlilerine ve müşahitlere kolaylıklar diledi.

Seçim sonuçlarının memleket ve millet için hayırlı olmasını dileyen Sağlam, kazasız belasız huzurlu bir seçim olmasını temenni etti.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Sağlam, şunları söyledi: "Seçimlerin memleketimize, ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyoruz. İnşallah bu sakin ortam sonuna kadar devam eder. Huzurlu bir seçim süreci atlatmış oluruz. Seçim sonuçlarının ülkemize, memleketimize ve bölgemize huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Seçime katılan bütün partilere başarılar diliyorum. Seçmenlerin de sandık başına gelip kendi şehirlerinin yönetimleri için katkıda bulunmalarını ve oy kullanmalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 31 Mart Pazar günü, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 56 milyon 911 bin 967 seçmen oy kullanıyor. 30'u büyükşehir, 81 il, 922 ilçe ve 386 beldede 8 bin 270 aday yarışıyor. Diyarbakır’da ise oy kullanan seçmen sayısı 1 milyon 48 bin 908 olarak belirlendi.

Oy verme işlemi Türkiye'nin doğusundaki illerde saat 07.00'de başlayıp, saat 16.00'da sona erecek. Diğer illerde ise oy kullanma işlemi saat 08.00'de başlayıp, saat 17.00'de bitecek.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler