HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan taziye ziyaretleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan taziye ziyaretleri

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Batman’ın Kozluk ilçesi ile Siirt merkezde taziye ziyaretlerinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Batman’ın Kozluk ilçe merkezinde partisinin İlçe Başkanı Yusuf Işık’ın vefat eden kayınbabası, ilçenin kanaat önderlerinden Seyyid Salih Haşimi ile Abdülaziz Altuner’in taziyelerine katıldı. Siirt’te ise partisinin eski İl Başkanı Zülfikar Fırat’ın vefat eden annesinin taziyesine iştirak etti.

Sağlam, ilk olarak partisinin İlçe Başkanı Yusuf Işık’ın vefat eden kayınbabası Hacı Abdurrahman Hezer’in (90), Işıklar Taziye Evindeki taziyesine katıldı. Burada merhumun ruhuna Fatiha okuyan Sağlam, Hezer ailesine ve yakınlarına sabır tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra ilçenin kanaat önderinden Seyyid Salih Haşimi’nin (85) Çaybaşı Taziye Evindeki taziyesine katılan Sağlam, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Buradan ayrılan Sağlam ve beraberindeki heyet, yaklaşık 9 aydır yatalak durumda olup, bağırsak kanserine yakalanması sonucu hayatını kaybeden Abdülaziz Altuner’in (90) Üçyol Mevkii Taziye Evindeki taziyesine katıldı. Parti üyeleri tarafından karşılanan Sağlam, merhumun ruhuna Fatiha okudu, ailesine sabr-ı cemil dileğinde bulundu.

Kozluk ilçesindeki taziye ziyaretlerinin ardından Siirt’e geçen Sağlam, burada da partisinin eski İl Başkanı Zülfikar Fırat'ın vefat eden annesi İlhan Fırat’ın taziyesine iştirak etti.

Şeker hastalığından dolayı vefat ettiği belirtilen İlhan Fırat'ın, Siirt merkezde bulunan Ensar Camii Ahmet Hekim Taziye Evi'ndeki taziyesine gelen Sağlam ve beraberindeki heyeti, Zülfikar Fırat ve yakın akrabaları karşıladı.

Burada da merhumeye Allah’tan rahmet dileyip, ruhuna Fatiha okuyan Sağlam, Fırat ailesine ve yakın akrabalarına sabır tavsiyesinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinin ardından Sağlam, beraberindeki heyetle Siirt’ten ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler