HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Adıyaman'daki depremde vefat edenlerin taziyelerine katıldı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Adıyaman'daki depremde vefat edenlerin taziyelerine katıldı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman’da deprem sırasında vefat edenlerin taziyesine katılarak acılı ailelere sabırlar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremin etkilediği kentlerde temaslarını sürdürüyor.

Depremin büyük oranda yıkıma neden olduğu Adıyaman'da bulunan Yapıcıoğlu, enkaz altında kalarak vefat edenler için kurulan taziyelere katıldı.

Yapıcıoğlu, Kahta ilçesinde Mustafa Arı ve Recai Arı’nın anneleri, ayrıca Doğruhaber Gazetesi köşe yazarı Mustafa Karakaş’ın kayınvalidesinin taziyesine katılarak sabır temennisinde bulundu.

Öte yandan Yapıcıoğlu, depremde hayatını kaybeden HÜDA PAR Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Tanrıverdi, eşi Ramazan Tanrıverdi ile üç çocuğunun taziyesine de katıldı.

Tanrıverdi ailesine sabırlar dileyen Yapıcıoğlu, duygusal anlar yaşadı. Göz yaşlarına hakim olamayan Yapıcıoğlu, merhum, merhume ve çocuklarının ruhuna Fatihalar ve dualar okudu, acılı aileye sabırlar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, öğrenci evinde enkazda vefat eden Musap Bozkurt’un ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Yapıcıoğlu, Vedat Bozkurt’un acılı babası Mustafa Bozkurt’a taziye dileklerini sundu.

Yapıcıoğlu, ayrıca yine enkazda kalarak vefat eden 14 yaşındaki Muhammed Esad Aktan ile HÜDA PAR Kahta İlçe Başkan Vekili Bedir Elçi’nin oğlu Ahmet Elçi'nin de ailesine taziyelerini bildirdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.