HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 28'inci dönem milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu İstanbul'da kullandı.

Oy kullanma işlemi için milletvekili adayı olduğu bölgede bulunan Başakşehir-Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'na gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 1250 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Basının ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Yapıcıoğlu, oy kullanımı sonrasından okul bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklama yaptı.


Yapıcıoğlu, "Memleketimize, milletimize hayırlı olsun. İnşallah bu seçim kazasız, belasız bir şekilde sonuçlanır. Vatandaşlarımızı, milletimizin iradesi sağlıklı bir şekilde sandığa yansır ve yansıdığı gibi sandıktan çıkar diye temenni ediyorum. Malumunuz olduğu üzere biraz gergin bir seçim süreci geçirdik. Özellikle kullanılan dilden çok şikâyet ettik. Çok sert bir üslup vardı ama şükür ki o sert dil tabana çok yansımadı. İnşallah bu saatten sonra da yansımaz. Neticede sandıktan ne çıkarsa çıksın herkesin bunu olgunlukla karşılaması gerekiyor. Sonuç itibarıyla inşallah milletimizin refahına, huzuruna, birliğine, ülkemizin tam bağımsızlığına giden bir yol için en hayırlı sonuç ne ise o sandıktan çıksın." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.