HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Konya'da esnaf ziyaretinde bulundu

​​HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte memleket gezileri kapsamında geldiği Konya'da esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Konya merkezinde bulunan Sedirler Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Yapıcıoğlu, esnafı dolaşarak yaşadıkları sorunları dinledi.

Art arda gelen zamlar nedeniyle insanların alışveriş yapmaktan kaçınır hale geldiğini anlatan esnaf, bu yüzden de işlerinin düştüğünü dile getirdi.


Giderek zorlaşan ekonomik sorunlardan dolayı borçlarını ödemekte zorlandıklarını ifade eden esnaf, en çok girdi maliyetlerinin yüksekliğinden yakındı.

Esnafın sıcak ilgi gösterdiği Yapıcıoğlu, bir esnafın 41 yıldır evli olmasını dile getirmesi üzerine, partisinin 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik hakkının verilmesiyle ilgili yaptığı çağrıyı hatırlattı.

HÜDA PAR'ın bu yöndeki çağrısını beğendiğini dile getiren esnaf, artan boşanma ve aile yapısındaki olumsuzluklardan yakındı. Yapıcıoğlu ise, evlilik öncesi ve sonrasında gençlerin nelere dikkat etmeleri gerektiği hususunda tavsiyelerde bulunarak partisinin bu konudaki çalışmalarından bahsetti.

Yapıcıoğlu, esnaf ziyaretinin ardından çevrede bulunan vatandaşlarla oturup bir süreliğine sohbet etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.