HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Tekirdağ'da esnaf ziyaretinde bulundu

​HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte memleket gezileri kapsamında sürdürdüğü Trakya ziyaretinin son durağı olan Tekirdağ'da esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Çanakkale temaslarının ardından Tekirdağ'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


Tekirdağ Merkez Adalet Caddesi ve Muratlı Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Yapıcıoğlu, esnafı dolaşarak yaşadıkları sorunları dinledi.


Yapıcıoğlu, esnafın dile getirdiği sorunları not aldırarak çözümü için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.


Art arda gelen zamlar nedeniyle insanların alışveriş yapmaktan kaçındıklarını bu yüzden de işlerinin düştüğünü dile getiren esnaf, kurtuluş yolu olarak da işçi çıkarmak zorunda kaldıklarından yakındı.


Giderek zorlaşan ekonomik sorunlardan dolayı borçlarını ödemekte zorlandıklarını dile getiren esnaf, girdi maliyetlerinin yüksekliğinden şikayetçi oldu.


Halkın teveccüh gösterdiği Yapıcıoğlu, seyyar satıcılar ve çay ocaklarında oturan vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek onları dinledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.