HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan HAMAS Lideri Heniyye’ye taziye telefonu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi telefonla arayarak, siyonist rejimin saldırısında 3 çocuğu ve 4 torununun şehit olması nedeniyle başsağlığı diledi.

Siyonist rejim saldırısında 3 çocuğu ve 4 torunu şehit olan HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi telefonla arayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, taziye ve başsağlığı temennilerinde bulundu.


Telefon görüşmesinde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kardeşime öncelikle taziye ve sabrı cemil dileklerimi iletiyorum. Allah-u Teâla şehadetlerini mübarek eylesin. Allah-u Teâla şehitlerin kanının bereketi ile Mescid-i Aksa'nın hürriyetine giden yolu kısaltsın. En azizlerini ve canlarını feda etmeye hazır bir milleti mağlup edecek hiç kimse yoktur. İnşallah Mescid-i Aksa hürriyetine kavuşacaktır. Bu sadece bir zaman meselesidir, olup olmayacağı tartışmasızdır. Olacağı kesindir. İnşallah şehitlerin mübarek kanları bu zamanı kısaltacaktır. Mescid-i Aksa'nın hürriyetine kavuşacağı gün yakındır diye temenni ediyoruz. Allah-u Teâla sabrı cemil ihsan eylesin. Şehadetlerini mübarek eylesin. Derecelerini âli eylesin. Allah-u Teâla bu aziz şehitlerin kanının bereketi ile Mescid-i Aksan’ın hürriyetini yakınlaştırsın. Dünya gözüyle görmeyi bizlere de nasip eylesin inşallah. Oradaki diğer tüm dostlarımıza da selamlarımızı, dualarımızı ve bayram tebriklerimizi iletin lütfen.” dedi.

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ise; “Rabbim kardeşlerimi ve çocuklarımı kendi katında şehitlerden kabul etsin inşallah. İnşallah bu kanlar boşuna akmayacak. Sizin de ifade ettiğiniz gibi Allah'ın izniyle Kudüs'ün özgürlüğüne daha çok yakınlaştıracak. Rabbim bizleri özgür Mescid-i Aksa’da buluştursun. Telefon açmanızdan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. Aynı şekilde siz de etrafınızdaki herkese selamlarımızı iletiniz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, HAMAS Lideri Sayın İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız, siyonist terör şebekesinin saldırısı sonucu şehit edilen 3 oğlu ve 4 torunu için Sn. Heniyye’ye taziye dileklerini iletti. pic.twitter.com/IZWnMMKRUq

— HÜDA PAR (@HurDavaPartisi) April 11, 2024

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.