HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan İSTOÇ Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu'na ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte, İSTOÇ Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

28 Mayıs'ta yapılacak 2'nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında İSTOÇ Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti.

Yapıcıoğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan ve İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik eşlik etti. Ziyarette HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ve heyetini, İSTOÇ Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yapıcıoğlu, ticaretin önemine dikkat çekerek, rızkın ondan dokuzunun ticarette olduğu hadisini hatırlattı.

Yapıcıoğlu, "Peygamber Efendimiz, rızkın ondan dokuzunun ticaret ve cesarette olduğunu buyuruyor. Ticaretle uğraşan biraz da üzerine cesaret koydu mu kapılar açılıyor. Dünyanın herhangi bir köşesinden mal alıp getirmek, yerine göre onu paketleyip, kısmen başka bir tarafa satmak, belki biraz zahmetlidir ama karlı bir iştir. Sadece para kazandırmaz, aynı zamanda ilişki geliştirme konusunda da bir milletin önünü açar. Çünkü o esnaf, o tüccar, sadece oraya gidip gelmekle sadece para kazanmış olmaz. Belki o iki halk arasında, o iki memleket arasında köprü oluşturur. Dostluk ilişkilerinin geliştirilmesine sebep olur. Hele bir de onu sağlam bir şekilde yaparsa, aynı zamanda kendi toplumunun temsilcisi olarak oraya gitmiş olur ve iyi bir temsil ortaya koyarsa, millette de hizmet etmiş olur." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.