HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hilvan esnafını ziyaret etti

Şanlıurfa temaslarına devam eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hilvan ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yeni faaliyete başlayan bir işyerinin de açılış kurdelesini kesti.

Çarşı merkezinde bulunan esnafı tek tek gezen Yapıcıoğlu, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

Yaptığı esnaf ziyaretinde halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yapıcıoğlu bazı esnafın çay ikramını geri çevirmedi.

1.png

Esnaf ziyareti sırasında açılışı gerçekleştirilen bir işyerine davet edilen Yapıcıoğlu, işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Kurdele kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, "Memleket özellikle iktisadi açıdan zor günler geçiriyor. Esnafın durumu çok iyi değil, vatandaşın alım gücü düştüğü için esnaf yeterince satış yapamamaktan şikâyet ediyor. Böyle bir dönemde bir işyeri açma cesaretini gösteren bu kardeşlerimizi cesaretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Allah utandırmasın, inşallah bu kapı hem helal hem de geniş bir rızık getirecektir." dedi.

Hazreti Peygamber'in bir hadis-i şerifini hatırlatan Yapıcıoğlu, "Rızkın 10'da dokuzu ticaret ve cesarettedir' hadisini unutmayalım. Evet cesur olmak lazım, bu anlamda, buna ittiba ettiği için de ayrıca kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlara vesile kılsın. Hayırlı helal rızık ve kazançlar nasip etsin, geçimini sağlamakta zorlanan insanlarımıza da bu sıkıntının bir an önce giderilmesini nasip etsin. Önümüzdeki aralık ayının başında asgari ücret tespit komisyonu toplanacak. Yılbaşında geçim darlığı yaşayan emeklilerimizin yeni maaşları belirlenecek. Onlara da geçimlerine yetecek bir düzeye çıkarılmış bir maaş tespiti konusunda hükümetin duyarlı olması çağrısını bu vesileyle buradan yapmış olalım. " ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu, hayırlı olması temennisinde bulunarak kurdeleyi keserek işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun Şanlıurfa temaslarının devam edeceği öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.