HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da selzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da selzedeleri ziyaret etti

Şanlıurfa'da selzedeleri ziyaret eden Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, selzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Depremzedeleri sık sık ziyaret eden Yapıcıoğlu, sel felaketini yaşayan selzedeleri de yalnız bırakmadı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da selin etkili olduğu, yıkım ve can kayıplarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den selin olumsuz etkilediği mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

4.png

Yapıcıoğlu, daha sonra selin büyük tahribat ve yıkım bıraktığı Veysel Karani ve Süleymaniye mahallelerinde incelemelerde bulundu.

3.png

HÜDA PAR Genel Başkanı, bu mahallelerde selzedelerin evlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaşarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Yapıcıoğlu, depremzede ve selzedelerin imdadına koşan, afetzedelerin ihtiyaçlarını gideren ve yapmış olduğu yardımlarla Türkiye'nin takdirini toplayan Umut Kervanı Vakfı'na da bir ziyaret gerçekleştirdi.

2.png

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinden dolayı Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfı'nın yerleşkesi de olumsuz etkilendi. Selden olumsuz etkilenen ve hizmet verdiği binayı su basan Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfı'na geçmiş olsun temennisinde bulunan Yapıcıoğlu, Umut Kervanı Vakfı yetkililerinden bilgi aldı.

1.png

Yapıcıoğlu, daha sonra selden vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Yapıcıoğlu, acılı ailelere başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun Şanlıurfa temaslarının devam edeceği öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.