HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan fabrika işçilerine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim bölgesi olan İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle tekstil fabrikasına yaptığı ziyarette, işçilerin günlerini kutlayarak kendilerine tatlı ikramında bulundu.

Seçim bölgesi olan İstanbul'da çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 1 Mayıs nedeniyle Arnavutköy ilçesi Bolluca Mahallesinde faaliyet yürüten bir tekstil fabrikasına giderek çalışanların gününü tebrik ederek işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Firma sahibi tarafından kapıda karşılanan Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte çalışanları ziyaret etti.

1 Mayıs nedeniyle işçilerin günlerini kutlayan Yapıcıoğlu, çalışanlara kolaylıklar dileyerek kendilerine tatlı ikramında bulundu.

Özellikle ekonomik sorunların dile getirildiği ziyarette Yapıcıoğlu, Hükümet tarafından asgari ücrete yapılan zamların çabucak erimesinin nedeninin, ücretlere zam gündeme geldiği andan itibaren otomatiğe bağlanmış gibi herkesin ürünlerine aynı oranda zam yaptığına dikkat çekerek bu yüzden de asgari ücretlilerin maaşlarının hızla eridiğine vurgu yaptı.

İşçileri ziyaretinin ardından tatlı ikramında bulunan Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, firma sahibi ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapıcıoğlu ve beraberindekilerin, ziyaretin ardından İstanbul'daki ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.