HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Çınar: İl Başkanı Demir'in sağlık durumu iyi

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Üyesi Avukat Mehmet Emin Çınar, HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda yaralanan İl Başkanı Salih Demir'in hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedavisine devam edildiğini açıkladı.

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında düzenlenen bıçaklı saldırıda İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin yaralandı.

Ağır yaralı olarak kaldırılıdığı hastanede şehit olan Sacit Pişgin'in naaşı, binlerce kişinin katılımı ile defnedildi. Saldırıda yaralanan Demir'in hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Üyesi Avukat Mehmet Emin Çınar, İl Başkanı Demir'in sağlık durumu hakkkında İLKHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"İl Başkanı Salih Demir'in durumu iyidir"

Dün yaşanan menfur saldırıda şehit olan Sacid Pişgin'in işlemlerinin bugün öğle namazına müteakiben gerçekleştirildiğini hatırlarak, Şehit Sacid Pişgin'e Allah'tan rahmet temennilerinde bulunan Çınar, "Salih Demir Başkanımızın durumu şu an itibariyle iyidir, servise alınmış. Dün ilk müdahele eski ismiyle Seyhan Devlet Hastanesi'nde yapıldı. İlk tesiptlerde hayati bir tehlike söz konusu değildi, fakat tedbiren Adana Şehir Hastanesi'ne intikali gerçekleştirildi. Dün akşam hastaneye gittik; Sayın İl Başkanımız Salih Demir'i gördük, kendisi gayet iyiydi. Aldığı yara nedeniyle konuşurken biraz zorlanma vardı onun dışında hiçbir problemi yoktu. Bir aksilik olmazsa inşallah yarın taburcu edileceğine yönelik bilgiler elimize ulaştı. İl Başkanımızın durumu şu an gayet iyidir, tedavisi devam ediyor." dedi.

"Beraber namaz kıldıkları esnada olay gerçekleşiyor"

Yaşanan menfur saldırı hakkında bilgi veren Çınar, "Eylem saat 17:20 sıralarında gerçekleşti. İl Başkanımız ile Şehit kardeşimiz bir programdan dönüyorlar. Akşam da gençlik festivalimiz vardı, il binamızda ikindi namazını eda ettikten sonra programa yetişeceklerdi. İl Başkanımız, imamet makamına geçiyor, Sacid kardeşmiz İl Başkanımıza tabi oluyor beraber namaz kıldıkları esnada olay gerçekleşiyor. Salih Başkanımız da karın bölgesinden ufak bir yara alıyor ama an itibariyle durumu iyidir. Bir sıkıntısı yoktur, inşallah." ifadelerini kullandı.

indir-2.png

indir-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.