HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Tanrıkulu: CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasını tebrik eden HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, seçim boyunca partisini hedef alan CHP'yi eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi, Recep Tayip Erdoğan'ın büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanı olmasıyla sonuçlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yalan, hile ve algılar ile kamuoyunu aldatanlara "14 Mayıs ve 28 Mayıs sonun bir başlangıcı olacak" sözlerini hatırlatan Tanrıkulu, "Çünkü sizler halkımızın inancına, değerlerine ve kimliğine savaş açtınız ve görmezden geldiniz." dedi.

CHP'nin, partisine yönelik yapmış olduğu karalama ve iftiralara tepki gösteren Tanrıkulu, seçim sonucu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin yeni yüzyılına vurgu yapan Tanrıkulu, "Bugün Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri nihayete erdi. Halkımız Sayın Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanlığı makamlığına layık görerek Türkiye'nin yüzyılında önemli bir irade gösterdi. Önümüzdeki dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


CHP'nin seçim boyunca partisine yönelik yapmış olduğu tezviratları hatırlatan Tanrıkulu, CHP'nin bir seçimi daha kaybettiğine dikkati çekti.

Partisine yönelik CHP'nin yapmış olduğu iftira, karalama ve ötekileştirmenin hiçbir işe yaramadığını ve halkın buna karşılık CHP'yi sandıkta cezalandırdığını anımsatan Tanrıkulu, "CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti. Tarihinde hiç olmadığı kadar, iktidara bu kadar yaklaşmıştı ve iktidar rüyaları görüyorlardı ve sonuç itibari ile o rüyaları bugün kabusa döndü. Daha önce Özgür Özel ve arkadaşlarına, özellikle yalan, hile ve algılar ile kamuoyunu aldatanlara; '14 Mayıs ve 28 Mayıs sizin için sonun başlangıcı olacak' dedik. Çünkü sizler halkımızın inanç değerlerine ve kimliğine savaş açtınız ve görmezden geldiniz." ifadelerini kullandı.

Halkın gücü üzerinde güç olamayacağını anımsatan Tanrıkulu, şer odakları ve terör şebekeleri ile iş tutanların sandıkta cezalandırıldığına vurgu yaptı.

Tanrıkulu son olarak şunları kaydetti:

"Bu halkın kanını döken, gözyaşı dökmesine vesile olan büyük şeytan ABD ile iş birliği yaptınız. FETÖ ile PKK ile iş birliği yaptınız. Ömer Halis Demir, Eren Bülbül ve Yasin Börü gibi masumların kanını dökenlerle iş birliği yaptınız. Dolayısı ile bu iş birliği size bir fayda sağlamadı ve halkımız size büyük bir şamar vurarak bir daha iktidar rüyaları görmemeniz üzere size bay bay CHP ve zihniyeti dedi." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.