HÜDA PAR Gürbüz teşkilatı açıldı

HÜDA PAR Gürbüz teşkilatı açıldı

Hür Dava Partisi Hani İlçesi Gürbüz Beldesi teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz'ın da katıldığı törende salavat ve dualarla açıldı.

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Hani İlçesi Gürbüz Beldesi teşkilatı dualarla açıldı. Merkez meydanında düzenlenen açılışa, partinin genel başkan yardımcıları, Gürbüz Belde Başkanı, Sur ve Kayapınar ilçe başkanları sivil toplum kuruluşları ve partililer katıldı.

 

Açılış programı Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz burada yaptığı konuşmada, İslam`ı referans alan insanların bir araya gelerek oluşturmuş olduğu bir parti olduklarını söyledi.

 

Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: "Bizler İslami değerlere önem veren ve bu doğrultuda hareket edip siyaset yapan bir siyasi partiyiz. Biz parti olarak dil ve renk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan dini değerlere sahip ve önem veren bir parti olarak sizlerle birlikteyiz." dedi.

 

Hiçbir partinin alternatifi olmadıklarını sözlerine ekleyen Yılmaz; konuşmasına şöyle devam etti: "Ne bölgesel bir ırkın, ne tek bir etnik yapının, ne de mezhepsel bir iradenin temsilcisi değiliz. Tüm kesimleri kucaklayan bir partiyiz, bu bir özüne dönme hareketidir. Bozulan insan fıtratını tekrar ihya etme hareketidir. Faziletli, erdemli, şerefli ve izzetli bir toplumun oluşturulması noktasında inisiyatif almadır. Türkiye'nin böyle bir partiye ihtiyacı vardır. İslam ümmetinin birlik ve beraberliğini sağlayacak bu parti sizin partinizdir. Bu parti şeyhlerimiz, mollalarımız ve alimlerimizin partisidir."

 

HÜDA PAR Gürbüz Belde Başkanı Veysi Aslan ise, bize kim olduğumuzu hatırlatan, her türlü yolsuzluk ve aldatmaya karşı olan, barış ve adaletin, huzur ve saadetin temsilcisi olan Hür Dava Partisi bize yepyeni hayırlı bir hizmet alanı açmıştır." dedi.

 

Açılış Nihat Çam Hocanın okuduğu dua ile son buldu. Programda son olarak ikramlar yapılarak, tebrikler kabul edildi. (Ahmet Akyıldırım - İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.