Hüda Par Hani ilçe teşkilat binası açıldı

Hüda Par Hani ilçe teşkilat binası açıldı

Hür Dava Partisi Hani ilçe teşkilat binası açılışı halkın katılımıyla gerçekleşti.

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Diyarbakır Hani ilçe teşkilat binası tekbir ve salâvatlarla açıldı. İlçe teşkilat binası açılışına iştirak etmek için kalabalık araç konvoyuyla Gürbüz ve Kuyular beldesi ziyaret edilerek Hani ilçe teşkilat binası önüne gelindi.

 

Hani Hüda Par teşkilat binası açılış programı 14.00’te Özcan Güner’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

HÜDA PAR Allah’ın rızasını hedefliyor

Hür Dava Partisi Hani İlçe Başkanı M. Sıddık Akyıldırım açılış konuşmasında, Hür Dava Partisi’nin insani, vicdani ve ahlaki bir çerçevede amaç olarak Allah’ın rızasını hedeflediğini belirterek, “Gençlerimizin, halkımızın ve insanlığın manevi buhranlardan, maddi yoksunluklardan kurtularak özüne ve fıtratına dönmesi için camia olarak kendimizi öne atıyoruz” dedi.

 

HÜDA PAR’ın davası Şeyh Said ve Salih Bég’in davasının devamıdır

Ardından Kürtçe bir konuşma yapan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, davalarının bedel ödemişlerin davası olduğunu söyleyerek, “Davamız Şeyh Said hazretlerinin ve Hanili Salih Bêg’in davasının devamıdır. Bundan dolayı nasıl ki Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in kabeyi inşa etmesi ve insanlığın Allah’ın beytine davete fevc fevc icabet etmesi gerçekleşti ise, bugün de halkın Hür Dava Partisi’ne, hakka ve hakikate icabet ettiğini görüyoruz” diye konuştu.

 

Davamız adalet, eşitlik ve hürriyet davasıdır

Turgut’un konuşmasından sonra HÜDA PAR Genel Başkanı Avukat M. Hüseyin Yılmaz, davalarının adalet, eşitlik ve hürriyet olduğuna vurgu yaparak, “Yıllarca Müslüman halkımız bunlardan mahrum bırakılmıştır. Hür Dava Partisi olarak Müslümanların ve tüm insanlığın eşitlik ve adalet çerçevesinde yaşamaları için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Program Hüseyin Narçiçek hocanın yaptığı dua ile sona erdi.

 

Teşkilat binası salavatlar eşliğinde halka açıldı.

 

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Avukat M. Hüseyin Yılmaz ve Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Hani İlçe Başkanı M. Sıddık Akyıldırım ile tebrikleri kabul etti. (Ahmet Akyıldırım - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.