HÜDA PAR Hani İlçe Teşkilatı'ndan köylere ziyaret

HÜDA PAR Hani İlçe Teşkilatı'ndan köylere ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Hür Dava Partisi Hani İlçe Teşkilatı, ilçenin köylerini gezerek köylülerle buluşmaya devam ediyor.

DİYARBAKIR – Seçim çalışmalarını sürdüren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Hani Belediye Başkan Adayı M. Sıddık Akyıldırım, partililerle birlikte Belen (Dılb), Anıl (Mıkriyan), Kedişt (Kırım), Aka (Horik) ve Uzunlar (Tevil) köylerini ziyaret etti.

 


Ziyaretlerde köylülerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Hani Belediye Başkan Adayı M.Sıddık Akyıldırım, HÜDA PAR’ın bir yıllık gibi kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen belediyecilik alanında çok ciddi projeleri olduğunu söyledi.

 

 
Hani ilçesinin tüm köylerini tek tek dolaşarak köylülerle buluştuklarını kaydeden Akyıldırım, “Bizler gitmiş olduğumuz tüm köy ve beldelerde halkımıza şu sözü verdik. Onlara asla yalan söylemeyeceğimizi, hırsızlığa izin vermeyeceğimizi ve onlara ihanet etmeyeceğimizi söyledik. Belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacağız.”dedi.

 


Belediyenin imkânlarını halka hizmet vesilesi yapacaklarını kaydeden Akyıldırım, haklarının savunucusu olmak için girdikleri bu uzun ve meşakkatli yolda mükâfatlarını yalnızca Allah’tan bekleyerek, hak yolunda hakka hizmet edeceklerini söyledi.

 


HÜDA PAR ziyaretlerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden köylüler, HÜDA PAR adaylarının dürüst belediyecilik yapacağına inandıklarını söylediler. (Ahmet Akyıldırım-İLKHA)

hani haberleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.