HÜDA PAR heyeti depremzedelerin acılarına ortak oldu

HÜDA PAR heyeti depremzedelerin acılarına ortak oldu

Hatay ziyaretleri kapsamında mezarlık ziyareti yapan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri Mehmet Emin Çınar, Aynur Sülün ve HÜDA PAR heyeti depremzedelerin acılarına ortak oldu.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il etkilenmiş, 53 bin 537 kişi hayatını kaybederken, 107 bin 213 kişi de yaralanmıştı.

Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da da 24 bin 147 vatandaş hayatını kaybetmişti.

3.png

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acıların hala taze olduğu Hatay'da yakınlarını kaybedenler, cenazelerin defin bulunduğu mezarlıklara giderek Kur'an okudu, lokum dağıttı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri Mehmet Emin Çınar ve Aynur Sülün bulunduğu heyete, HÜDA PAR Hatay İl Başkanı Fırat Gültekin ve Adana İl Başkanı Salih Demir de eşlik etti.

2.png

Hatay merkez İskenderun İlçesinde temaslarda bulunan Heyet, Çankaya Mezarlığında 6 Şubat 2023 depremi nedeniyle yakınlarını kaybeden vatandaşları yalnız bırakmadı.

Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün ve HÜDA PAR Adana İl Kadın Kolları üyelerinden oluşan heyet kabir başında yakınlarının kabrini ziyaret edenlere başsağlığı dileyerek onlarla birlikte duada bulundu.

1.png

HÜDA PAR Genel Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çınar, HÜDA PAR Hatay İl Başkanı Fırat Gültekin ve Adana İl Başkanı Salih Demir ise yine Çankaya Mezarlığı'nda kabir ziyareti yapan ailelere başsağlığı dileyerek dertlerine ortak oldu.

Heyet daha sonra deprem dolayısıyla evleri yıkılan, bu nedenle de Kırıkhan İlçesinde bulunan konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret edeceği öğrenildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.