HÜDA PAR heyeti Mehmet Fırıncı'nın taziyesine katıldı

HÜDA PAR heyeti Mehmet Fırıncı'nın taziyesine katıldı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve beraberindeki bir heyetle Üstad Bediüzzaman'ın 3 Ekim'de vefat eden talebesi Mehmet Fırıncı'nın taziyesine katıldı.

Fatih Rüstem Paşa Medresesi'nde düzenlenen taziyeye katılan HÜDA PAR heyeti, İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanvekili ve aynı zamanda AK Parti 26. dönem Milletvekili Said Yüce tarafından karşılandı.

Sait Yüce'nin şahsında tüm Nur camiasına taziyelerini sunan heyet, merhum için yapılan hatim duası ve tilavet edilen Kur'an-ı Kerim'i dinledi.

Yaptıkları ziyarete ilişkin yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, "Üstad Bediüzzaman'ın 'Bu hizmetin Hüsrev Abisi, bu hizmetin zembereği' diye vasıflandırdığı Merhum Mehmet Fırıncı ağabeyin taziyesine iştirak ettik. Nurlu hayatından anlatılan hatıralardan hamdolsun feyizlendik. Fırıncı ağabeye rahmet, ailesine ve Nur camiasına sabr-ı cemil diliyorum." dedi.

Merhum Mehmet Fırıncı için Rüstem Paşa Medresesi'nde her akşam 18.30-22.00 saatleri arasında kabul edilen taziyeler, 10 Ekim Cumartesi akşamına kadar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.