HÜDA PAR heyeti Suruç’ta köyleri ziyaret etti

HÜDA PAR heyeti Suruç’ta köyleri ziyaret etti

​HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat beraberindeki heyetle Suruç ilçesinde köyleri ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, aralarında Suruç İlçe Başkanı Ahmet Yılmazoğlu’nun da bulunduğu heyetle ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. 

Köyleri ziyaretinde burada çiftçilik yapan vatandaşlarla bir araya gelen Erat, seçimden seçime değil, her zaman halk ile iç içe olduklarını, halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek bunların çözümüne katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

“Gelin hep beraber bu ateşe su dökelim!”

Köyleri ziyaretinde Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin “Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçinde evlâdım yanıyor, imanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum.” şeklindeki sözlerini hatırlatan Erat şunları söyledi:

“Bugün insanlarımızı bilinçli bir şekilde inançsızlığa mahkûm etmeye çalışan bazı art niyetli insanlar var. Bizler insanlarımızın sinsi şeytanların tuzağına düşmemesi için gayret gösteriyoruz. Dört bir yandan tutuşan bu ateşi söndürmek istiyoruz. Bu konuda siz değerli vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bugün karanlık mihraklar, çağın en büyük fitnesi haline gelen televizyon dizileri ile sosyal medyadaki uygunsuz içerikler ile insanlarımızı ahlaksızlaştırmak için tüm var güçleriyle çalışıyorlar. İmanımızı yok etmek için büyük bir ateş yakmışlar. Gelin, hep beraber bu ateşe bir su dökelim gençlerimizi, ailemizi, insanlarımızı bu ateşe karşı koruyalım.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler