​HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük'ten Fatih Belediye Başkanı Turan'a ziyaret

​HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük'ten Fatih Belediye Başkanı Turan'a ziyaret

​HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük, bu tür ziyaretlerde amaçlarının halkın problemlerinin sorun haline gelmeden çözümlenmesini olduğunu söyledi.

Elibüyük, Yerel Sorunları Tespit Komisyonu ile mahalle aralarında kalan ve çözüm arayan her türlü sorun ile ilgilendiklerini dile getirerek, "Sürekli olarak belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu minvalde İstanbul genelinde var olan veya gözden kaçan sorunlar ile yakından ilgileniyoruz. İlçe yönetimlerimiz bu konu da çok hassaslar. Cuma günlerini halk günü olarak ilan ettik. Halkın sorunları ile daha yakından ilgileniyor ve hızlı bir yönlendirme gerçekleştiriyoruz. Amacımız İstanbul'umuza hizmet edebilmek. Sağlıklı diyaloglar kurabilirsek İstanbul'a yapılacak hizmetler daha kaliteli olur düşüncesindeyiz." ifadelerine yer verdi.

Elibüyük ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Turan ise diyaloğu ve hayırlı hizmetlerde yardımcı olmayı önemsediklerini dile getirdi.

Turan, "Yerelde görülen sorunların iletilmesi elbette bizi sevindirir. Belediye olarak sizlerin bizlere ulaştırdıkları sorunlar ve gerekli görülen çalışmalar bizim için asla külfet değil aksine memnuniyettir. Belediye olarak yapacağımız yapmamız gereken hizmetler ortada elimizden ne gelirse hizmet için buradayız. Ayrıca ziyaretleriniz için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.