HÜDA PAR İstanbul İl Başkanından esnaf ziyareti

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanından esnaf ziyareti

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşın sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, il başkan yardımcıları Burhanettin Manas, Murat Karinçu, Zeytinburbu İlçe Başkanı Naif Damar ve ilçe teşkilatından oluşan bir heyetle birlikte Zeytinburnu esnafını ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, "Şu bir hakikat ki ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik anlamdaki sıkıntılar devam ediyor" diye konuştu.

Seçim öncesi ya da seçim sonrası fark etmeksizin İstanbul il başkanlığı olarak sürekli sahada olmaya çalıştıklarını belirten Elibüyük, "Partinin kurulduğu günden bu yana hiçbir zaman seçim partisi olmayacağımızı sürekli olarak ifade ettik. Her zaman sahada olacağımızı, milletin sadece oylarına değil gönüllerine de talip olduğumuzu ifade ettik. Bunun da gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

"Ekonomik verilere göre adı konulmasa da Türkiye'de bir ekonomik kriz var"

Elibüyük, "Bugün Zeytinburnu esnafını ziyaret ettik. Esnaf genel anlamda bayram sonrası işlerin açılmadığını ifade etti. Bununla birlikte işlerin durgun olduğundan şikâyet edildi. Şu bir hakikat ki ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik anlamdaki sıkıntılar devam ediyor. Bu noktada ekonomik verilerde adı konulsa da konulmasa da Türkiye'de bir ekonomik krizin varlığı söz konusudur. Bunun iç ve dış etkenleri var. Bu da ayrı bir meseledir. Fakat genel manada hükümetin, esnafı rahatlatacak, yükünü hafifletecek adımlar atması gerekiyor. Bu konuda esnafın da bir beklentisi var." şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler