HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından "Dijital Kuşatma Altında Aile Hayatı" semineri

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından "Dijital Kuşatma Altında Aile Hayatı" semineri

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, "Dijital Kuşatma Altında Aile Hayatı" konulu bir seminer düzenleyecek.

Aile Birim Başkanlığı tarafından online (çevrimiçi) olarak düzenlenecek olan seminere konuşmacı olarak Aile Danışmanı Celal Şahin katılacak.

Pandemiyle birlikte artan dijitalleşme ve bunun aile hayatına olumsuz yansımalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek olan seminerde, aile içerisinde dikkat edilmesi gereken hususular ve sosyal medyanın doğru kullanımı hakkında bilgi verilecek.

Yapılacak seminerle ilgili yazılı açıklama yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak aile hayatının olumsuz etkileyen ve Coronavirus pandemisiyle birlikte artan dijitalleşmenin etkilerini konuşmak için Aile Birim Başkanlığımız tarafından online seminer düzenlemeye karar verildi. 20 Ocak Çarşamba günü saat 21.00’de düzenlenecek seminer, il başkanlığımızın Youtube kanalından ve Zoom’dan canlı olarak yayınlanacaktır." dedi.

Herkesi seminere davet eden İl Başkanlığı, Aile Danışmanı Celal Şahin, 'Dijital Kuşatma Altında Aile Hayatı' konulu seminerde dijitalleşmenin had safhaya ulaştığı günümüzde aile hayatını korumanın önemine ilişkin önemli bilgiler verecektir. Başta İstanbullular olmak üzere aile hayatının bu olumsuzluktan en az şekilde etkilenmesi gerektiğini düşünen herkesi ailece seminere davet ediyoruz. Seminerimizin faydalı olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.