HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatından Yeniden Refah Partisine ziyaret

HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatından Yeniden Refah Partisine ziyaret

HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi ve beraberindeki heyet, Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi, yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini, Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Murat Saydam ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Yapılan görüşme ile ilgili değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Elçi, siyasi farklılıkların manevi ve kutsal değerlerimizin önüne geçmemesi gerektiğini ifade ederek, "Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, ancak bizi bir paydada birleştiren manevi ve kutsal değerlerimiz vardır. Özellikle Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın muhafazası konusunda sadece siyasi partilerin değil, topyekûn bir ümmet olarak, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp birlik olmamız elzemdir. siyonist israil ve emperyalist ABD, sessizliğimizi ve parçalanmışlığımızı fırsat bilip Kudüs'ü tamamen işgal etmeye çalışıyor. Eğer birlik olmaz ve değerlerimize sahip çıkmazsak sadece Kudüs değil, İslam coğrafyasının tamamen işgal edilmesi kaçınılmaz olur." dedi

Diyarbakır, Sakarya ve İstanbul'da yapılan Kudüs mitingleri hakkında değerlendirmede bulunan Elçi, bu mitingler sayesinde Müslümanların birliğinin ve dirliğinin pekiştiğini ve siyonistlere korku saldığını belirtti.

Elçi, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Yeniden refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Murat Saydam ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Murat Saydam ise amaçlarının sadece siyaset yapmak değil, İslam'ın kutsallarına sahip çıkmak ve milli nizamı yaymak olduğunu dile getirdi.

Kudüs mitinglerine ilişkin değerlendirmede bulunan Saydam, "Bu tür mitinglerin siyasi amaç içermeyecek şekilde olması gerekir ki her siyasi görüşten insanlar katılım göstersin. Sayın Başkan'ın da dediği gibi Kudüs konusunda ayrı gayrımızı bir kenara bırakıp bir araya gelmemizin tam zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Saydam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

İLKHA


HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatından Yeniden Refah Partisine ziyaret

HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatından Yeniden Refah Partisine ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.