HÜDA PAR Kayapınar ilçe Teşkilatı 2’nci Olağan Kongresi yapıldı

HÜDA PAR Kayapınar ilçe Teşkilatı 2’nci Olağan Kongresi yapıldı

HÜDA PAR Diyarbakır merkez Kayapınar ilçe Teşkilatı 2'nci Olağan Kongresi Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Diyarbakır Kayapınar ilçe Teşkilatı 2'nci Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Cegerxwîn Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen kongre Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı kongrede, yoklamanın ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu, mali raporu ve faaliyet raporunu üyelere sunarak ibra etti.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kayapınar ilçe Başkanı Mehmet Demir, “HÜDA PAR olarak bu gerçeği biliyoruz ve bilinmelidir ki tarih boyunca günümüze kadar ortaya çıkan bütün beşeri sistemler insanlığa kan, gözyaşı, kaos yaşatmıştır. Bu sitemler hâkim olukları dönemlerde insanlığın faydasına olabilecek, insanlığı özgürlük ve mutluluğa kavuşturacak kalıcı çözümler getirmemiş, bilakis insanlığa acı, gözyaşı ve büyük zulümler yaşatmıştır.” dedi.

Demir, “Sonu izimlerle biten bütün beşeri sistemler zulmün, adaletsizliğin, hukuksuzluğun, sömürünün ahlaksızlığın, işgal ve talanın müsebbibidirler. Bugünümüz toplumunda var olan bütün olumsuzluklar sorunlu sitemlerden kaynaklanmaktadır.” diye belirtti.

Kongrede seçime tek listeyle giren mevcut İlçe Başkanı Mehmet Demir yeniden seçildi.

İLKHA

















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.