HÜDA PAR Kilis İl Başkanlığı kan bağışı kampanyası

HÜDA PAR Kilis İl Başkanlığı kan bağışı kampanyası

HÜDA PAR Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası ile vatandaşlar kan bağışında bulunmaya davet edildi.

Kilis Cumhuriyet Meydanı'nda Kızılay kan merkezi tarafından mobil araç kuruldu.

HÜDA PAR Kilis İl Başkanlığının düzenlediği kan bağışına destek vermek isteyen vatandaşlar, kan bağışçısı bilgilendirme formunu doldurdu ve görevli olan doktorlar tarafından genel durumları değerlendirildi.

Bağışçının, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Daha sonra sağlık açısından sorunu bulunmayan vatandaşlardan kan alındı.

HÜDA PAR Kilis İl Başkanı Ali Kiriş de parti yönetimi ile birlikte kan bağışında bulundu.

Topluma ve insanlığa faydalı işlerin arkasında olacaklarını söyleyen Kiriş, kan vermenin birçok faydasının da olduğunu belirti.

Kiriş, "Öncelikle bizleri bu güzel etkinlikte yalnız bırakmayan Kilis halkına teşekkür ediyorum. HÜDA PAR Kilis İl Başkanlığı olarak her zaman topluma ve insanlığa faydalı işlerin arkasında olacağız. Ayrıca kan bağışında bulunmak sağlık açısından önemlidir. Kan bağışı kalp krizi riskini yüzde 90 azaltıyor ve aynı zamanda baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini hepiniz biliyoruz. Bu sebepten ötürü kan bağışının insanlara umut olmasıyla beraber bizlere de sağlıklı bir hayatın kapısını aralıyor." ifadelerini kullandı.

Kiriş, kan bağışının düşük olduğu Türkiye'de bu tür programları yıl içerisinde devam ettireceklerini, halkı bu yönde teşvik edeceklerini ve parti olarak kendilerinin de kan bağışının artışı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.