HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

HÜDA PAR Mardin Kızıltepe İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Kavan güven tazeledi.

HÜDA PAR Kızıltepe ilçe binasında yapılan kongreye HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı. Yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Kavan tekrar seçilerek güven tazeledi.

Kızıltepe İlçe Teşkilatı Olağan Kongresiyle beraber Mardin'de pandemi nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirten HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Elhamdülillah Kızıltepe ilçemizin 3'üncü Olağan Kongresini de gerçekleştirmek suretiyle Mardin'de 6 ilçenin kongrelerini bitirmiş olduk. Gönül isterdi ki, bu pandemi nedeniyle bu şekilde değil de tüm Kızıltepeli kardeşlerimizle bir araya gelerek bu sevincimizi beraber yaşayarak kongrelerimizi gerçekleştirmiş olsaydık. Bu vesileyle tüm Kızıltepeli kardeşlerimize şu mesajı vermek istiyoruz. Özellikle bu pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim. Abdullah Kavan Başkan ve ekibi ağır bir sorumluluk yüklenerek; özelde Kızıltepe'miz ve Mardin için, genelde ülkemiz için hayırlara vesile olacak birçok adım atmalarını ve çalışma yapmalarını temenni ediyor ve bekliyoruz inşallah. Başkanımız güven tazelediler. Yeni bir ekip ve ruhla, 'öncelik insan, öncelik adalet' şiarı ve partimizin ilkeleri doğrultusunda halkımıza maddi-manevi yapabileceklerimizin en iyisini yapma gayret ve çabası içerisinde olacağız inşallah.

Kızıltepe İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Kavan ise, HÜDA PAR olarak 'önce insan, öncelik adalet' şiarıyla yola koyulduklarını, toplumun sisteme değil, sistemin toplumun inanç değerleriyle buluşturulması gerektiğine vurgu yaparak bu değerleri topluma taşıyacak olan HÜDA PAR'a ihtiyaç olduğunu söyledi.

"Toplumun HÜDA PAR'a ihtiyacı var"

Kavan, "Öncelikle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizleri bu göreve layık gören tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ve bizler de onlara layık olmak için tüm enerjimiz ve gücümüzle çalışacağız. Zira gerçekten bu toplumun bu düşünceye, bu fikriyata yani HÜDA PAR'a ihtiyaçları var. Bu anlamda mana dünyamıza yüklediğimiz değerleri topluma kazandırmak için belki mütevazı kadrolarla ama hedefi yüksek bir kitle ile ve birliktelikle, gerek üyelerimiz, gerek gençlik kollarımız, temsilcilerimizle ve yönetimimizle bugün bir kez daha bu güveni tazeledik ve bu güven ile birlikte kardeşlerimize hizmet etmeyi amaç ediniyoruz. Bu değerleri bir şekilde topluma taşımamız gerekir. Diyoruz ki, toplumu sisteme değil, sistemi toplumun inanç değerleriyle buluşturmamız gerekir." şeklinde konuştu.

İLKHA


HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Teşkilatı 3'üncü Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.