HÜDA PAR Konya İl Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Konya İl Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Konya İl Başkanlığından bir heyet Erenler Mahallesi Başak Caddesi esnafını ziyaret ederek, çevre esnafının ve halkın şikâyetçi oldukları kavşak ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan ve beraberindeki heyet Erenler Mahallesi Başak Caddesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Ziyaretlere Karatay İlçe Başkanı İsa Dal ve Karatay İlçe Teşkilatı da eşlik etti.

HÜDA PAR’ın esnafa yönelik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına giren birilerinin olmasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade ettiler.

Ziyaret sonrasında cadde esnafının ve halkın şikâyet ettikleri sorunları ile açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Karatay İlçe Başkanı İsa Dal, mahalle esnafı ve sakinlerinin Başak Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana gelen trafik kazalarından çok şikâyetçi olduklarını söyledi.

Dal, “Esnaf ve halkımız caddede meydana gelen trafik kazalarından dolayı çok muzdarip bir durumdalar. Kazaların önlenmesi adına söz konusu kavşağa set veya sinyalizasyon çalışmasının yapılması, mahalle sakinlerinin talebidir. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını istiyoruz.” dedi.

Konya'nın, büyüdükçe sorunlarının da arttğına dikkat çeken Dal, “Bugün, Konya trafiği çekilmez hale gelmeye başladı. Eskiden Konya için yollarının genişliğinden bahsederken bugün trafiğin sıkışmasını ve yolların trafiği kaldıramamasını konuşuyoruz. Metro projesi, çevreyolu projesi ve şehir içi trafiği rahatlatacak alternatif güzergâhlar oluşturulup faaliyete geçirilmelidir. İlimizdeki sorunların başını alternatif güzergâhların açılmaması nedeniyle oluşan trafik sorunu çekmektedir. HÜDA PAR olarak sorunları yerinde tespit edip, çözme taraftarıyız.” şeklinde konuştu.

Sorunların çözümü için yetkililerin, halkın içine girmesi ve sorunları yerinde tespit etmesi tavsiyesinde bulunan Dal, “Yetkililerden mahalle sakinlerinin dinleyip dertlerine çözüm bulmasını bekliyoruz. Söz konusu sorunun takipçisi olacağız.” İfadelerine yer verdi. (Mehmet Ali Ekinci / Suat Tink-İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.