HÜDA PAR Konya İl Teşkilatından KONESOB’a ziyaret

HÜDA PAR Konya İl Teşkilatından KONESOB’a ziyaret

HÜDA PAR Konya İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanını ziyaret etti.

HÜDA PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve Karatay İlçe Başkanı İhsan Dal Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini KONESOB Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Başkanvekili Ahmet Çal ve Konya Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Harman karşıladı.

Ziyarette bir konuşma yapan Özelçi, son zamanlarda yaşanan olayları ve ülke gündemi hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu.

Özelçi, “Bölgede yaşanan çatışmalı ortamın bir an önce bitmesi gerekiyor. Bölge halkının huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. İnsanlık ve İslam düşmanlarının bir an önce bölgeyi terk etmeleri gerekmektedir. Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri çok önemli. Ülkenin kalkınması, sadece maddi olarak değil maneviyata da önem verilmesi en temel ihtiyacımızdır. Yeni ve güçlü bir muhalefet anlayışının harekete geçmesi gerekiyor. HÜDA PAR’ın muhalefet anlayışının diğer partilere de örnek olması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren KONESOB Birlik Başkanı Karamercan, bu tür ziyaretlerin yapılmasının faydalı olacağını dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı temennilerin ardından son buldu. (Mehmet Ali Ekinci – İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.