HÜDA PAR Konya İl Teşkilatından Rektör Mustafa Şahin’e ziyaret foto

HÜDA PAR Konya İl Teşkilatından Rektör Mustafa Şahin’e ziyaret foto

HÜDA PAR Konya İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onaylamasının ardından Selçuk Üniversitesine Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret eden HÜDA PAR heyeti Rektör Prof. Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete HÜDA PAR Konya İl Başkan yardımcısı Ahmet Taşkın, Karatay İlçe Başkanı İsa Dal ve İl Gençlik Kollarından İsmail Yılmaz katıldı.

Üniversitelerin topuma nitelikli bireylerin yetişmesinde çok büyük bir rol aldığını belirten Taşkın, bu rolün toplum bireyleri açısından önemli olduğunu söyledi.

Üniversite yönetiminde katılımcı bir yönetimin olmasını önemsediğini belirten Rektör Prof. Mustafa Şahin ise tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, halkla, diğer devlet kurumlarıyla birlikte üniversitenin daha etkin bir hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Ziyaretten memnuniyeti de dile getiren Şahin, HÜDA PAR’ın izlediği siyasetin memleketin geleceği için faydalı ve değerli olduğunu ifade etti.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.