HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer güven tazeledi

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer güven tazeledi

"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" sloganıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR, Malatya 2. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Malatya il teşkilatı tarafından yapılan 2. Olağan İl Kongresi’nde mevcut başkan Mehmet İlker Dönmezer, yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

Pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kongreye, il başkanlığı teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Tek listeyle girilen kongrede, mevcut Başkan Mehmet İlker Dönmezer, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu olarak güven tazeledi.

Gerçekleştirdikleri kongrenin ardından açıklamada bulunan Dönmezer, "Daha önce ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmiştik. Bugün de 2’inci Olağan İl Kongremizi tek aday ve tek listeyle gerçekleştirdik. Yönetimde bazı değişiklikler yaparak inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. İki senedir var olan çalışmalarımızdaki eksikliklerimizi görerek, yapacaklarımızı biraz daha irdeleyerek çalışmalarımıza daha hızlı ve düzenli bir şekilde devam edeceğiz." dedi.

"Hedefimiz hak yolda, halka hizmet etmektir"

HÜDA PAR olarak "Dürüst siyaset gerçek adalet" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Dönmezer, şunları söyledi:

"Partimiz kuruluşundan bu yana kendi hedeflerinden taviz vermeden Allah’ın izniyle yoluna devam etmekte. Toplumun bilinçlenmesi ve kendi eksikliklerini görme noktasında hedeflerini adım adım ilerleten ve hedeflerine adım adım varmaya çalışan bir siyasi partiyiz. HÜDA PAR olarak, genel hedefimiz, iktidarda da olsak muhalefette de olsak ilkelerinden taviz vermeden, popülist bir siyasetle değil, amaçlarına uygun bir şekilde halka hizmet etmektir. Dünya genelinde var olan sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında HÜDA PAR, kendi gücü ölçüsünde donanımlı ekipleriyle her zaman sahadadır. Mahalle çalışmalarımızı, esnaf ziyaretlerimizi, pandemi tedbirlerini dikkate alarak gerçekleştirmeye çalışıyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler