HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik’ten üç dilde Ramazan ayı mesajı

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik’ten üç dilde Ramazan ayı mesajı

Covid-19'un gölgesinde ihya edilen Ramazan ayına dair üç dilde mesaj paylaşan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı tüm güzelliği ile ihya edilirken HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, mübarek ay vesilesiyle üç dilde bir mesaj paylaştı.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden Çevik, şöyle dedi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e bizleri kavuşturan Yüce Allah’a hamd ve senalar olsun. Bugün bu aya kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile özelde Mardinli kardeşlerimizin genelde de tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu ayda maddi ve manevi yönde donanmamıza, Ramazan ayının feyz ve bereketinden gerektiği gibi istifade edip Ramazan Bayramı’na arınmış olarak kavuşmasını niyaz ediyorum. Bu ay vesilesi ile muhtaçların ve açların hallerinden anlayıp daha çok hayır hasenat yapacağız inşallah. Manevi olarak daha çok camiye gidip ve daha çok Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerim ile hemhal olup kendimizi donatmamız gerekir. Ramazan-ı Şerif’in, âlem-i İslam ve bütün cihan için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun inşallah.”

HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanı Ferit Dengiz ise “Samimiyetin, birlikteliğin ve paylaşmanın sembolü olan Ramazan ayının bu zor zamanlarda başta ülkemiz olmak üzere bütün dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini dilerken Mardinli kardeşlerimizin Ramazan ayını tüm kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz.” dedi.


HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik’ten üç dilde Ramazan ayı mesajı

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik’ten üç dilde Ramazan ayı mesajı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.