HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı kan bağışında bulundu

HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı kan bağışında bulundu

Kızılay'ın kan stoklarının azalması üzerine yaptığı kan bağışı çağrısına HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı kayıtsız kalmadı.

Kızılay’ın kan stoklarının azalması nedeniyle kan bağışı çağrısına destek vermek için HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Başkanı Abdülaziz Tuna ile birlikte parti üye ve gönüllüleri tekrar kan bağışında bulundu.

Yapılan kan bağışı programı ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Tuna, kan verme konusunda bir duyarlılık oluşturmak için kan bağışında bulunduklarını ifade etti.

Tuna, “Kan en temel yaşam kaynağıdır. Bir canlıda kan akışının durması demek hayatının sona ermesi anlamına gelmektedir. Resulullah’ın (sallallahu aleyhi ve sellem) da kan aldırmanın insan sıhhati için ne kadar önemli olduğuna dair çok sayıda hadisi vardır. Tıptaki gelişmelere rağmen kanın yerini tutacak alternatif bir tedavinin olmayışı kan kaynağının sadece insan oluşu ve Dünya Sağlık Örgütünün raporuna göre en güvenli kan, kişinin kendi özgür iradesiyle, hiçbir karşılık beklemeksizin gönüllü düzenli ve bilinçli olarak verdiği kandır. Bizde HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı olarak bu bilinci oluşturmak adına üyelerimiz ile gönüllü kan bağışında bulunmak üzere Kızılay’ın kan bağış aracına gelmiş bulunmaktayız.” dedi.


HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı kan bağışında bulundu

HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Teşkilatı kan bağışında bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.