HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet, Eğitim-Bir-Sen Midyat İlçe Şube Temsilciliğine yeniden seçilen Hüseyin Yücel’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün yapılan Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan İl Delege ve İlçe Başkanlık seçimini kazanarak başkanlık görevini devam ettiren Hüseyin Yücel’e, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Midyat Temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Altunkaynak, HÜDA PAR olarak eğitim camiasının sorunlarını çözme noktasında atılacak her adıma katkı sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, Yücel’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretlerinden dolayı heyete memnuniyetini ifade eden Yücel ise yeniden bu görevi kendisine layık görenlere teşekkür etti. Yücel, Eğitimci arkadaşlarının sorunlarını, eğitimdeki aksaklıkları belirleme ve çözüme kavuşturma konusunda ellerinden geldiğince çalışacaklarını söyledi. Ziyarette ayrıca Eğitim-Bir-Sen Midyat Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bir saat süren ziyaret, karşılıkla iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.