HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Direkçi’yi ziyaret etti.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığının kurum ve kuruluş ziyaretleri devam ediyor.

İlçe sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacıyla ilçede faaliyet yürüten kurum ve kuruluşları peyderpey ziyaret ettiklerini belirten HÜDA PAR Midyat İlçe Sekreteri ve Eğitim İşleri Başkanı Abdulkadir Arbağ, bu kapsamda Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Rıfat Direkçi’yi ziyaret ederek çalışmaları ve esnafın durumu hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Yapılan ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Arbağ şunları kaydetti:

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Rıfat Direkçi'yi ziyaret ettik. Sayın Başkan ziyaretimizden dolayı teşekkürlerini iletti ve bu ziyaretlerin daha sık olmasını istedi. Bizi kendi çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Kim hangi makamda oturuyorsa hakkını vermesi gerektiğini belirtti. Esnaflara yönelik seminerler düzenlediklerini ifade etti. Ayrıca Midyat’ın tarihinde olan çömlekçilik ve bakırcılığı tekrar Midyat'a getirmek için girişimlerde bulunduğunu,  yaşanan salgından dolayı esnafın sıkıntılar içinde olduğunu, yerli esnafın kalkındırılması için mümkün mertebe yerli esnaftan alışveriş yapılması gerektiğini söyledi. Midyat’ta yapılacak yeni sanayi sitesi için özellikle esnafın banka ve faizlerle muhatap edilmeden iş yeri sahibi yapılabileceğini ve bu konuda bizlerin de bu konuyu yetkili mercilere iletmesi gerektiğini ifade etti.  Bizler de partimizin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdik. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Başkana teşekkür ederim.

"Bu tür ziyaretlerin önemi büyüktür"

Ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Direkçi ise bu tür ziyaretlerin esnaflarımız ve odamız açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Direkçi "HÜDA  PAR’ın  bu ziyareti  öncelikle beni ziyadesiyle mutlu etti. Ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş ve işlemleri, çalışmaları, faaliyetleri, odanın kuruluş amacı, çalışma alanları, temsil ettiğimiz kesimin sorunlarını aktardık. Siyasi parti temsilcileri tarafından odaya yapılan ziyaretler önemlidir . Ama bu tür ziyaretler maalesef ihmal edilmektedir. Genel olarak bütün siyaset temsilcileri tarafından  bu tür ziyaretler yapılmalıdır. HÜDA  PAR  Eğitim İşleri Başkanı Abdulkadir Arbağ ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Hüseyin Ece  güzel ve nezaket içinde bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum." dedi. 


HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.