HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Müftü Pekim'e ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından Müftü Pekim'e ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet göreve başlaması, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Mehmet Tahir Pekim’e ziyarette bulundu.

Ziyarette HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, ilçe başkan yardımcıları Ekrem Zerey ve Adil Ayyıldız ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Gökçe hazır bulundu.

Bir süre önce Midyat’taki görevine başlayan Müftü Pekim’e “hayırlı olsun” ve başarı dileklerini ileten Altunkaynak, pandemi sürecinde camiler ve din görevlilerinin faaliyetleri hakkında Müftü Pekim’den bilgi aldı. Özellikle gençlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Altunkaynak, din görevlilerine ve bilhassa ebeveynlere çok önemli görevler düştüğünü söyledi.

Müftülüğün faaliyetleri hakkında konuşan Müftü Tahir Pekim ise, Kur’an kursları, gençlerin eğitimi ve camilerde ibadet için gerekli tedbirler alınarak pandemi öncesine dönmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Pekim, 4-6 yaş ve Kur’an kursları eğitimlerinin pandemi nedeniyle yarı kapasite şeklinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret karşılıklı dilek ve temennilerle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.