HÜDA PAR Muş Teşkilatı tarım komisyonu kurdu

HÜDA PAR Muş Teşkilatı tarım komisyonu kurdu

HÜDA PAR Muş İl Teşkilatı, oluşturduğu bir komisyon ile çiftçilik ve hayvancılık ile geçimlerini sağlayan kırsal kesimdeki vatandaşların sıkıntılarına çözüm arayacak.

HÜDA PAR Muş İl Teşkilatı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek, teşkilat bünyesinden oluşturduğu bir komisyon ile kırsalda yaşayan vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini gündemine aldı.

Kırsal kesimlerde yaşayan, geçimini tarım ve hayvancılık ile sağlamaya çalışan halkın çok ciddi sorunları olduğunu ve bu insanların sorunlarına eğilme adına bu güne kadar ortaya ciddi bir çalışma konulmadığını ifade eden HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, bu komisyonun, sıkıntıların giderilmesi için önemli çalışmalar yapacağını söyledi.

Çağlayan, "Komisyonumuz, ilgili kurumları harekete geçirip halkın sorunlarına çözüm bulmak için gayret gösterecek. Tabi bunun için öncelikle sorunları yerinde tespit etmemiz gerekecek. Biz de bunu yapacağız." dedi.

"İlimiz, tarım ve hayvancılıkta çok ciddi bir potansiyele sahip"

Parti çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri ve zaman zaman da "Köy Buluşmaları" adı altında halkla buluşma çalışmalarının devam ettiğini belirten Çağlayan, "İnşallah kırsal alanda tarım ve hayvancılıkla uğraşan halkımız başta olmak üzere hemşerilerimizle bir araya gelecek, onların sorunlarıyla ilgileneceğiz. İlimiz, tarım ve hayvancılıkta çok ciddi bir potansiyele sahip.  Fakat bilinçli bir çiftçilik ve hayvan yetiştiriciliği yapılmadığından dolayı, çok büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen istenilen verim elde dilemiyor. Çiftçimizin, esnafımızın, hayvan yetiştiricilerimizin kendileriyle yeterli derecede ilgilenilmediği noktasında şikâyetleri var. Biz de bu anlamda hem halkımızın sorunlarıyla ilgilenmek, hem de yetkili kurumların halkımızın sorunlarıyla ilgilenmeleri için harekete geçmelerini sağlamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Halkın taleplerini karşılamak adına ellerinde olan tüm imkânlarını kullanacaklarını ifade eden Çağlayan, "Başlattığımız işin takipçisi olacak ve halkımızın yanında olacağız. Halkımızın sorunlarını imkânlar dâhilinde dile getirmeye gayret edeceğiz. Halkımızın sıkıntılarını, isteklerini, taleplerini elimizin ve sesimizin ulaşabileceği noktalara ulaştırmaya çalışacağız inşallah." şeklinde konuştu.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.