HÜDA PAR Palu teşkilatı iftarda halkla buluştu

HÜDA PAR Palu teşkilatı iftarda halkla buluştu

Hür Dava Partisi Palu İlçe Teşkilatı, verdiği iftar yemeğiyle ilçe halkıyla bir araya geldi.

ELAZIĞ - HÜDA PAR Palu Teşkilatı, Palu'da bir ilki gerçekleştirdi. İlk defa açık alanda iftar yemeği verilen Palu'da bini aşkın kişi iftar programına katıldı. Yeni yapılan belediye çarşısı zemin katında ve ana yolda kurulan sofralarda iftar yemeği verildi. Parti yetkilileri tüm kamu kuruluşlarını ve ilçe esnafını gezerek tüm halkı iftar Programına davet etti.

 

Kuran-ı Kerim ve cevşen okunmasıyla başlayan iftar programında kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR İl Başkanı Abdulcelil Demir, ilçe halkının büyük bir teveccüh gösterip iftar programına katıldıklarından dolayı teşekkür etti. Demir konuşmasında, "Bizlere bugünleri bahşeden ve gösteren Rabbimize hamd ve senalar bütün övgüler yalnız ona olsun. Allah'ın (c.c) salâtı ve selamı, Hz Peygamberin üzerine, diğer Peygamberlerin üzerine, Peygamberimizin (sav) yakınlarının, ashabının ve hepinizin üzerine olsun. Bu mübarek Ramazan ayında bugün yine Palu'da yine hayırlı bir şey için iftar yemeği için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Özellikle bu sosyal etkinliği bize bahşettiği için Allah (c.c)şükürler olsun diyorum. Bu etkinliği düzenleyen Hür Dava Partisi Palu ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum. Ne mutlu bize ki yaratanımızın bahşettiği İslam ile şereflenmişiz. Rabbimiz izin verdiği müddetçe İslam'a ve insanlığa hayırlı faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu iftarımız inşallah yardımlaşmamıza dayanışmamamıza ve kardeşliğimizin pekişmesine katkı sağlar. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

 

HÜDA PAR İlçe Başkanı Hasbi Karabulut ise yaptığı teşekkür konuşmasında, zengin ile fakir arasında bir köprü oluşturmak, zengin ile fakiri bir sofrada buluşturmak, makam, mevki sahiplerini halkla bir araya getirmek için böyle bir program düzenlendiklerini söyledi.

 

Akşam ezanının okunmasıyla iftarını açan ilçe halkı, iftardan sonra akşam namazı için camilere yöneldi. (Ebubekir Alkan - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.