HÜDA PAR Palu Teşkilatı PKK/BDP'li çetelerin saldırısını kınadı

HÜDA PAR Palu Teşkilatı PKK/BDP'li çetelerin saldırısını kınadı

Hüda Par Palu İlçe Teşkilatı,Van'da HÜDA PAR'ın düzenlediği mitingden dönen bayanların seçim bürosundan çıktıkları belirtilen PKK/BDP'li bir grubun hakaret ve saldırılarına maruz kalmasını sert dille kınadı.

ELAZIĞ- Hüda Par Palu İlçe Teşkilatı,Van’da HÜDA PAR’ın düzenlediği mitingden dönerken Semra Şahin, Dilara Şahin, Zeynep Akkay  ve ismi öğrenilemeyen 2 bayanın, BDP seçim bürosundan çıktıkları belirtilen bir grubun saldırısına uğramasını sert dille kınadı.


Palu İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Ruhlarını şeytana satan ve şeytanın taraftarı olan bu saldırgan çetelere halkımız 30 Marta gereken cevabı verecektir. PKK ve BDP’li çeteler, her defasında Müslüman halkımıza saldırmıştır.Bu saldırıları yaparken de Müslüman Kürt halkının töresinde ve kültüründe var olan kadına saldırmamak kaidesini bile hiçe saymışlardır. Bu PKK ve BDP’li çeteler, yıllardır Kürdistan bölgesinde mazlum halkımıza karşı her zaman saldırmışlardır.Derinlerden beslenen bu çeteler, 90'lı yıllarda da hem Müslüman Kürt halkına saldırıyor, hem de mazlum rolüne bürünüyordu. Ancak bugün artık 90'lı yıllar değil. Artık tüm yalanları saldırıları kameralar  an be an katdediyor. BDP Seçim bürosundan çıkıp HÜDA PAR'a, AK Partiye, Sadet Partisine ve İslami Sivil Toplum kuruluşlarına yaptıkları saldırıları halk yakından görüyor ve nefretle kınıyor. Aslında bu saldırılarının sebebi HÜDA PAR güneşinin doğuşuyla, karanlık yüzlerinin ve karanlıkta, derinlerde buluştukları kirli yapıların ortaya çıkmasıdır. PKK ve BDP’li çeteler, yıllardır İslam’ımıza, Kur’an’ımıza ve  dinimize her türlü alçakça saldırıları yaptılar. Kendilerine önder tayin ettikleri Öcalan’ın  yazdığı kitabında açıkça Allah'ımıza Kitabımıza ve Peygamberimize yaptığı saldırılar ortadayken, bir de Şehid  Şeyh Said Efendiyi kullanmaları, ikiyüzlülüktür. Biz Hür Dava Partisi olarak PKK ve BDP’li çetelerin seçim bürolarından çıkarak, Müslüman tesettürlü kadınlara saldırmaları, şeytanın dostları olduğunu ve şeytanlara uşaklık ettiklerini açıkça göstermiştir.Eğer bizler bu şeytanın uşağı olan çetelere sabrediyorsak, bu Müslüman halkımızın zarar görmemesi içindir. Rabbim yaralanan kardeşlerimize acil şifalar versin ve bu şeytanın uşağı olan derinlerin taşeronluğunu yapanların da gerçek yüzünü halkımıza göstersin.” (Ebubekir Alkan-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.