HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından Halfeti esnafına ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından Halfeti esnafına ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından bir heyet, Halfeti ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, beraberinde heyet ile Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde esnafı ziyaret ederek halkın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkın yanında olduklarını belirten Erat, esnaf ziyaretinin de bunun bir parçası olduğunu, bundan dolayı kendilerini ziyaret ederek sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek istediklerini ifade etti.

HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, satışını yaptıkları ürünleri, aynı fiyata alamadıklarını, son yıllarda işlerde büyük oranda düşüş olduğunu ve zamlardan dolayı iş yapamadıklarını belirttiler.

Yaptığı ziyaret sonrası açıklama yapan Mehmet Nakşi Erat, el ele vererek yaşanan sorunların üstesinden gelinebileceğini, siyasilerin ve yetkililerin bu konuda kalıcı adımlar atmaları gerektiğini belirtti.

Ayrıca eski Halfeti'yi de ziyaret eden Erat, burada ciddi bir turist akını olduğunu, bununla birlikte Şanlıurfa'nın önemli turizm merkezlerinden olan Halfeti'nin durumunun içler acısı olduğunu ifade etti. Erat, Nehrin kıyı şeridinde bulunan çöplerin belediye görevlileri tarafından temizlenmeyince ortaya çirkin görüntülerin çıktığını söyledi.

"1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri" haftası münasebetiyle Halfeti İlçe Müftüsü Sabri Erçek'i de ziyaret eden Erat, "Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle yaptığınız çalışmaların bereketli olmasını Yüce Rabbimizden temenni ederiz. Bizler İslam'ı ölçü alan bir parti olduğumuzdan, din ve diyanete çok önem veriyor, din ve diyanet görevlilerinin bizim yanımızda ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ediyoruz. Bizler 'emr-i bil ma'ruf, nehiy anil münker' (iyiliği emretmek, kötülüğü def etmek) vazifesi doğrultusunda yola çıkmış bir hareketiz." şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler