HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu: Sokak röportajı üzerinden partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır

HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu: Sokak röportajı üzerinden partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden HÜDA PAR'a yönelik saldırıları "açık bir provokasyon" olarak nitelendirerek duruma tepki gösterdi.

Türkiye, 14 Mayıs 2023 günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kilitlenirken, bugün gerçekleştirildiği belirtilen bir sokak röportajında kullanılan ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sokak röportajında bir kişinin çeşitli kesimlerle ilgili sözlerinin HÜDA PAR ile ilişkilendirilmesine tepki gösteren HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, olayın açığa çıkarılması gerektiğini belirterek, sözkonusu şahıs üzerinden HÜDA PAR'a yönelik kara propaganda yapıldığını vurguladı.

Emiroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden Partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır. Bu olay, açık bir provokasyondur.

İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar derhal bu şahısla ilgili gerekeni yapmalıdır. Bu olay açığa çıkarılmalıdır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.