HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu'ndan saldırıya uğrayan seçim standına ziyaret

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, geçtiğimiz günlerde Mersin'deki partisinin silahlı saldırıya uğradığı seçim standını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR'ın Mersin Merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Bekirde yolunda kurulan seçim standına yönelik gerçekleşen silahlı saldırı sonrası seçim standını ziyaret eden HÜDA PAR sözcüsü Yunus Emiroğlu, partilerinin geçmiş dönemlerde ve seçim sathı mailine girildiği andan itibaren saldırılara maruz kaldığını ifade etti.

Partisine destek amaçlı Mersin'e geldiklerini ifade eden Emiroğlu, "Biz kardeşlerimize destek olmaya ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletip buradaki seçim çalışmalarına katkı sunmaya geldik. Türkiye'de özelikle seçim sathı mailine girildiği dönemlerde ve seçime yakın dönemlerde böylesine çirkin hadiseler gerçekleşiyor. Geçmiş dönemde de partimiz bu tür saldırılara maruz kaldı. Bugün de son birkaç gündür Mersin'de ve başka illerde de seçim stantlarımıza ve oradaki arkadaşlarımıza yönelik birtakım tacizler ve birtakım saldırılar gerçekleşiyor." dedi.

Son olarak seçime giren siyasi partilerin genel başkanlarını ve yöneticilerini daha hassas ve sorumlu davranmaya davet eden Emiroğlu, şu ifadeleri kulandı:

"Biz bu sürecin selametle geçmesini ümit ediyoruz. Şiddetin ve tahrikin kimseye faydası yok. Herkes elbette kendi görüş ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaşabilir. Bununla ilgili kanunlar çerçevesinde tanınan hakları kullanabilir. Fakat kimsenin seçim çalışmalarını engellemesini insani ve ahlaki bulmuyoruz. Seçime giren siyasi partilerin genel başkanlarını ve yöneticilerini daha hassas ve sorumlu davranması gerektiklerini ifade ediyoruz. Bir kez daha il başkanımıza ve bu hadiseden yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.