HÜDA PAR Van adaylarından ilçe ve köy ziyaretleri

HÜDA PAR Van adaylarından ilçe ve köy ziyaretleri

Van’ın ilçe ve köylerini ziyaret eden HÜDA PAR Van milletvekili adayları, bölge halkının yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirttiler.

HÜDA PAR Van 27’nci dönem milletvekili adayı Avukat Rasim Saygın, beraberindeki heyetle Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Aydın Ocak (Şetvan) köyü ve Gevaş’ın Balaban Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle sıcak diyalog kuran Saygın, bölge halkının HÜDA PAR ile büyük fırsatı yakaladıklarını, bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

Balaban Mahallesinde esnafları ziyaret eden Saygın, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek talebinde bulundu.

“HÜDA PAR doğu ve batı arasındaki dengeyi sağlayan denklemdir”

HÜDA PAR Van milletvekili adayı Emre Aycan ise Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Yumrutepe ve Özkaynak Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Ziyarette yaptığı konuşmada Aycan, “HÜDA PAR adil bir düzen ve nizam ile bu halkı temsil etmeye adaydır. HÜDA PAR, halkımızın değerleriyle barışık olan, ötekileştirmeden siyaset yapan, doğu ve batı arasındaki dengeyi sağlayan bir denklemdir.” dedi. (İLKHA)








 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.