HÜDA PAR, yerel seçim kararını açıkladı

Mahmut Şahin, partisinin yerel seçimlerle ilgili kararına ilişkin, "HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz." dedi.

Şahin, HÜDA PAR Genel Merkezi'nde partisinin 31 Mart'taki yerel seçimlere ilişkin kararını paylaştı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun, dün itibariyle seçime katılacak partilerin listesini açıkladığını hatırlatan Şahin, böylece 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin startının da verilmiş olduğunu belirtti.

"İnancımız odur ki halkımızın 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' ile tanışma zamanı gelmiştir." diyen Şahin, yerel seçim kararlarına ilişkin, "HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Şahin, şunları kaydetti:

"Bu kararın partimiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Aday adaylığı için başvuru süresini de bu vesile ile 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. 2024 yerel seçimlerinde partimiz listelerinden belediye başkan adayı, il genel meclisi ve belediye meclisi adayı olarak katılmak isteyen vatandaşlarımızın bu tarihe kadar başvuru yapabileceklerini ilan ediyoruz.

Huzur ve sükûnet içinde tamamlanması ümidiyle yerel seçimlerin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.