HÜDA PAR’dan Bitlis’in yeni valisi İsmail Ustaoğlu’na ziyaret

HÜDA PAR’dan Bitlis’in yeni valisi İsmail Ustaoğlu’na ziyaret

​HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığından oluşan bir heyet, Bitlis Valiliğine yeni atanan İsmail Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığından oluşan bir heyet, Valiler Kararnamesiyle Bayburt Valiliğinden Bitlis’e atanan Vali İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret heyetine HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, Başkan Yardımcısı Cengiz Karakaya,  Merkez İlçe Başkanı Çetin Taşkaya, Gençlik Kolları Başkanı Vedat Dayan, İl Sekreteri Nihat Dalga katıldı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, HÜDA PAR heyetini makamında karşıladı. Vali Ustaoğlu ile karşılıklı yapılan sohbette, Bitlis’teki sorunlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Ustaoğlu, yaklaşık bir aydır geldiği Bitlis ilinde birçok çalışmayı yerinde incelediğini hatırlatarak, devam eden projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ustaoğlu, esnafın merakla beklediği “Dere Üstü Islah Projesi”ni kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamada bulunan HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, “Bayburt Valiliğinden ilimize yeni atanan Vali Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk.  Ziyaretimizde genel itibariyle Bitlis’in sorunlarını konuştuk. Esnafımızın zor durumda olduğunu aktardık. Özellikle yapılacak olan ‘Dere Üstü Islah Projesi’nde esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini belirttik. Çünkü bu projenin hayata geçmesiyle birlikte esnafımızın mağdur olacağı kanaatindeyiz. Esnaf için yapıldığı belirtilen iş merkezinin Bitlis’in yapısı ve coğrafi koşullarına uygun olmadığını tüm Bitlis halkı ve esnafı görüyor. Bizler valimize kentte yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerimizi aktardık. Zor durumda olan esnafın daha da mağdur edilmemesi gerektiğini aktardık.” dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona erdi.

İLKHA




 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.