HÜDA PAR'dan CHP'ye pankart tepkisi

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı bayram tebrik afişlerini söküp, yerine kendi afişlerini asan CHP İl Yönetimine tepki gösterdi.

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı kentin belli noktalarında asılan bayram tebrik afişlerinin sökülerek yerine CHP Milletvekili adaylarına ait afişlerin asılmasına tepki gösterdi.

Konuyla ilgili İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Salih Demir, partilerine ait Ramazan Bayramı tebrik afişlerine zarar verilmesinin siyasi nezaketsizlik olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı'nın özelde Adana halkına genelde tüm İslam dünyasında hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Demir, şunları kaydetti:


"Partimizin Ramazan Bayramı tebrik afişlerini yırtarak, yerine kendi seçim propagandası afişlerini asan CHP'nin partimize yönelik afiş hazımsızlığı kabul edilemez. Seçim sürecinde 'Birleşe Birleşe Kazanacağız' iddiasında bulunan ana muhalefet partisinin, aslında bu iddiasının ne kadar samimi olduğunun tezahürüdür bu fotoğraflar. Yapılan eylem en basit ifade ile siyasi nezaketsizlik olup, CHP zihniyetinin aslında pek de iddia ettikleri gibi değişmediğinin göstergesidir."

CHP İl yönetimi ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a çağrıda bulunan Demir, "Parti gönüldaşlarımızın emek ve mesailerinin faşizan bir tutumla yerlere serilmesinin izahını CHP Adana il teşkilatından ve Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan bekliyoruz. Bir yandan kamuoyuna siyasi uzlaşı ve toplumsal bütünleşme mesajları verip, diğer yandan partimize reva gördükleri bu siyasi nezaketsizliği ise aziz milletimizin takdirlerine sunuyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler